De eigenschappen van een player

Ben jij nogal naïef, niet zo handig met mannen of gewoon geïnteresseerd in hoe je de typische player (vrouwenversierder) herkent? Dan kan het geen kwaad om te weten waar je op moet letten als je in de kroeg of waar dan ook een typje tegenkomt dat eigenlijk maar een ding wil. Spot The Player in 7 stappen. Oftwel de eigenschappen van een player.

1. Hij bestelt jouw drank. Tingelingeling. Nu moet er een alarmbel gaan rinkelen. Deze man zou weleens je weerstand aan het verlagen kunnen zijn door middel van alcohol. Hij weet al snel wat jij graag drinkt en schroomt niet met een simpel handgebaar richting de barman duidelijk te maken dat er nog meer drank moet worden gehaald.

2. Hij geeft specifieke complimenten. Wat zie je er leuk uit en wat heb je een mooie lach… Nee, daar zal de player noode eigenschappen van een playerit mee aankomen. Hij weet weet waar vrouwen gevoelig voor zijn en doet z’n best om hele specifieke complimenten te geven. ‘Wat een leuke jurk, is dat zijde’ is zo’n opmerking die welgemeend zou kunnen zijn, maar ook een teken om goed op te letten, tenzij je het leuk vindt om ‘s morgens in een vreemd bed wakker te worden.

3. De analyse. De player heeft altijd wel een mooie analyse van jou klaar. Jaaa, jij vindt dat interessant, want iemand kijkt naar jou. ‘Ik dacht in eerste instantie dat je wat afstandelijk was, maar nu ik met je praat merk ik daar helemaal niks van’. Of ‘Had je door dat veel mensen naar je keken toen je naar de bar liep?’

4. De vrouwenversierder heeft het niet over auto’s, voetbal en Formule 1, maar over relaties, gevoelens, kleding, muziek en films.

5. Het lijkt toevallig, maar dat is het niet. Speelse, subtiele aanrakingen. Z’n  hand kort op je arm leggen om je ergens op te attenderen, iets in je oor zeggen en je schouder even vasthouden, per ongeluk een hand op de heup. De player test hiermee of je openstaat voor dit soort dingen en kan veilig nog terug als je op een of andere manier laat weten dit niet te willen.

6. Een Player is niet per definitie een enorm stuk, maar wel iemand die weet wat vrouwen leuk vinden om te horen. Hij zegt dingen die iemand die echt gek van je is niet tijdens een eerste ontmoeting met jou zou durven zeggen.

7. Een player spreekt (een tweede keer) liever thuis af dan in het openbaar. Reden: thuis kan hij alles doen zonder dat er anderen in de buurt zijn. Het liefst wil hij in openbare gelegenheden niet met een vriendin in de arm gezien worden, mogelijk is hij al op zoek naar een nieuwe prooi.

Meer lezen?

(Visited 708 times, 1 visits today)
Hoe moet je afvallen?